Webshop

Kies hieronder je product of categorie. Let op dat er diverse variaties mogelijk zijn.

Verzending is mogelijk met PostNL (€ 3,95) of je komt de bestelling op afspraak afhalen.

Instrument & iPad standaards

00008
€9.90
Op voorraad
1
Productgegevens
Verpakking: 1 stuk


Hieronder een beschrijving van de diverse producten, kies jouw favoriet in de selectievelden hierboven!

BG Klarinet/hobo standaard € 9,90

Deze BG standaard wordt gemaakt uit ABS plastic. Gemakkelijk om op te zetten en af te breken, met 4 poten die zorgen voor stabiliteit.

K&M Klarinet standaard € 13,80

De K&M standaard zorgt ervoor dat uw klarinet een stevige, stabiele en vooral veilige plaats heeft. Het ontwerp beschermd de beker van het instrument en is erop gemaakt zodat u hem kan opbergen in de beker van het instrument. De standaard is gemaakt van kunststof met vijf zinken pootjes voor stabiliteit en een vilten stootkussen als bescherming. Afneembare pootjes die in de standaard kunnen worden opgeborgen zodat u de standaard kan vervoeren in de beker van het instrument. Hoogte: 18 cm. Gewicht: 0.2 kg Geschikt voor A en Bb klarinet.

K&M Tenor/Alt saxofoon standaard € 21,20

De universele saxofoon standaard voor alt en tenor. Opvouwbaar en verstelbaar. Flexibele ondersteunende arm voor diverse bekermaten. Alle ondersteunende onderdelen zijn overtrokken met niet-beschadigende plastic coating.

K&M Dwarsfluit standaard € 12,20

Deze stabiele, praktische standaard is geschikt voor onder meer dwarsfluiten. De basis en de houder van de standaard bestaan uit duurzaam kunststof en verder zijn de drie poten gemaakt van staal en zijn inklapbaar waardoor de standaard gemakkelijk is te vervoeren.

K&M iPad standaard € 28,50

Geschikt voor iPad 2 en 3. De houder bevestigt u makkelijk aan een microfoonstandaard. Zoals zijn voorganger is ook deze houder naar wens te kantelen in een hoek van 0 tot 90 graden. Even makkelijk draait u uw iPad vanuit horizontale naar verticale positie, zonder dat deze weg kan glijden. De houder verstelt u in een handomdraai via de vleugelmoer. Op de achterzijde van de houder zit een 3/8” schroefdraad, daarmee bevestigt u de houder eenvoudig en bovendien veilig op een microfoonstandaard. Let op! microfoonstandaard niet inbegrepen

Bewaar dit product voor later

 

 

 

 

 

 

 

 

Wegens privé omstandigheden kunnen er helaas momenteel geen reparaties en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

We informeren u wanneer de werkzaamheden weer worden opgepakt. Onze excuses voor het ongemak.